x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesaj din partea PUSL: AGERPRES, la 135 de ani de la înființare. LA MULȚI ANI!

Mesaj din partea PUSL: AGERPRES, la 135 de ani de la înființare. LA MULȚI ANI!

de Redacția Jurnalul    |    27 Mar 2024   •   10:04
Mesaj din partea PUSL: AGERPRES, la 135 de ani de la înființare. LA MULȚI ANI!

Partidul Umanist Social Liberal transmite felicitări angajaților AGERPRES, cu ocazia aniversării a 135 de ani de la înființare.

„Este un real privilegiu să exprim cele mai bune urări și să transmit cele mai calde felicitări pentru a 135-a aniversare pe care o sărbătorește astăzi Agenție Națională de Presă AGERPRES.

Fiind considerată una dintre cele mai vechi agenții din Europa și nu numai, AGERPRES și-a afirmat poziția ca principală sursă de informație în România, devenind de asemenea și un model pentru restul organizațiile de presă.

În cei 135 de ani de activitate, AGERPRES și-a menținut rolul de a fi principala sursă de informare pentru români și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România, în lume.

Partidul Umanist Social Liberal transmite sincere felicitări angajaților AGERPRES cu ocazia acestei aniversări semnificative. Numai știri bune, optimism, fericire, sănătate și prosperitate!”, se arată în mesajul semnat de  Lavinia Șandru, coordonator comunicare al PUSL

 

×
Subiecte în articol: Agerpres pusl