x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alba, blocata de zapada

Alba, blocata de zapada

15 Mar 2005   •   00:00

Mai multe drumuri judetene si comunale din Alba erau in continuare blocate ieri, din cauza zapezii, in zona Muntilor Apuseni circulatia desfasurandu-se cu dificultate.

EFORTURI. De 3 zile se lucreaza la deszapezirea drumurilor
Potrivit unui raport al Societatii de Drumuri si Poduri Locale Alba, Drumurile Judetene 107 I Ramet - Ponor si 750 Garda - Ghetar sunt in continuare inchise circulatiei. Un alt drum judetean este impracticabil de peste trei saptamani din cauza unei avalanse. De asemenea, circulatia se desfasoara cu greutate pe DJ 107 K, in zona localitatii Intregalde si pe DJ 705 Almasu Mare - Cib, acesta din urma fiind deblocat recent de echipele de deszapezire.

Politia orasului Campeni a comunicat ieri ca Drumul Judetean 108

Horea - Matisesti a ramas in continuare inchis circulatiei rutiere, din cauza cantitatilor mari de zapada cazute in ultimele zile. Pe de alta parte, drumarii au reusit sa redea traficului normal DJ 750B Vadu Motilor - Poiana Vadului. De asemenea, specialistii SC Electrica SA Campeni au rezolvat disfunctionalitatile aparute in alimentarea cu energie electrica a localitatilor Stanesti, Costesti si Petelei, apartinatoare comunei Poiana Vadului, care nu beneficiau de curent inca de sambata. Un numar de 18 localitati, printre care orasele Zlatna si Abrud, au ramas in bezna dupa ce aproape 200 de posturi de transformare au fost avariate din cauza copacilor rupti de zapada care au cazut peste cablurile electrice. In prezent, stratul de zapada masoara peste un metru si jumatate la Arieseni, aproape un metru la Scarisoara si peste o jumatate de metru la Albac si Vadu Motilor. (Lucian Dobrater)

×
Subiecte în articol: observator