x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ALERTA - Sorin Oprescu, adus înapoi în arestul Poliției după ce a fost consultat la un spital

ALERTA - Sorin Oprescu, adus înapoi în arestul Poliției după ce a fost consultat la un spital

21 Sep 2015   •   19:07
ALERTA - Sorin Oprescu, adus înapoi în arestul Poliției după ce a fost consultat la un spital
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a fost adus luni seară înapoi în arestul Poliției. Anterior, el a fost transportat la un spital pentru o consultație medicală după ce s-a simțit rău în arest.

Potrivit unor surse din Poliția Capitalei, Oprescu a acuzat o stare de rău, iar medicul de la Arestul Central a decis ca acesta să fie transportat la o unitate spitalicească.

Surse medicale au precizat pentru AGERPRES că Oprescu ar fi fost consultat la Spitalul Sf. Ioan.

Stire initiala. Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a fost dus la spital luni seara, din arestul central al Poliţiei, după ce s-a simţit rău.

"În jurul orei 18,30, Sorin Oprescu a acuzat o stare de rău. El a fost consultat de medicul arestului, care a decis ca fostul primar să fie dus la un spital, pentru consultaţii", au declarat, pentru AGERPRES, surse din Poliţie.

Sorin Oprescu se află în arest preventiv după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins, pe 14 septembrie, contestaţia acestuia în dosarul în care este acuzat de DNA de luare de mită.
Ştire în curs de actualizare,

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu