x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alina Gorghiu, la concert și discuții antidrog

Alina Gorghiu, la concert și discuții antidrog

de Redacția Jurnalul    |    26 Aug 2023   •   14:03
Alina Gorghiu, la concert și discuții antidrog

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a discutat cu mai mulți tineri chiar înainte de un concert desfășurat la Mioveni. Te poți distra și fără droguri, a fost mesajul demnitarului pentru tineri.

Ministrul Gorghiu a vorbit cu tinerii din județul Argeș în cadrul dezbaterii „Drogurile la volan = închisoare”, organizate la Mioveni.

„Dacă adulții ar sta mai des de vorbă cu ei, i-ar înțelege mult mai bine! Am vorbit relaxat aseară două ore și ceva cu adolescenți din Argeș. 14-20 de ani. Aproape toți mi-au spus că știu pe cineva care consumă droguri. I-am întrebat: ați avea curajul să demascați un furnizor de droguri? Mulți au zis că da. Sunt tineri, sunt cool, dar pe umerii lor există o imensă presiune. Care vine fie din familie, fie de la școală, din absolut orice cauză. Și tentații sunt peste tot. De la petrecerile unde "prietenul unui prieten" îți oferă ceva până la colegii care îți spun că "strici atmosfera" dacă refuzi să consumi. Este terenul fragil pe care traficanții și dealerii de droguri îl exploatează la extrem. Și până la o tragedie de genul celei de la 2 Mai linia de demarcație este tare subțire. De aceea, tinerii trebuie să fie informați, să știe unde găsesc sprijin, cum să se ferească”, a transmis ministrul Alina Gorghiu.

După dezbatere, ministrul Justiției a mers la concert.

„Împreună am mers, la final, la festivalul Analogue. Atmosferă plăcută, tinerii lasă garda jos și se simt bine. Poate de aceea, în colțurile festivalurilor de muzică pândesc traficanții de droguri. Le spun tuturor tinerilor: te poți distra și fără droguri”, a precizat Gorghiu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu concert