x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Amendă de 12.000 de lei pentru nerespectarea distanțării sociale, la un parc acvatic din Eforie Nord

Amendă de 12.000 de lei pentru nerespectarea distanțării sociale, la un parc acvatic din Eforie Nord

13 Iul 2020   •   12:57
Amendă de 12.000 de lei pentru nerespectarea distanțării sociale, la un parc acvatic din Eforie Nord

Administratorul unui parc acvativ din Eforie Nord a fost amendat cu suma de 12.000 de lei pentru că nu a respectat condițiile distanțării sociale în timpul unui eveniment recreativ, a anunțat Prefectura Constanța, în cadrul unui comunicat de presă.

Astfel, potrivit sursei citate, pe 12 iulie, lucrători de la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, împreună cu inspectori ai Direcției de Sănătate Publică Constanța, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane nu ar fi respetat distanțarea fizică în timpul desfășuării unor activități recreative, într-un parc acvatic din Eforie Nord.

„Echipa de control, formată din poliţişti şi inspectori DSP, s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că un operator economic nu a îndeplinit condiţiile distanţării fizice pe timpul organizării unui eveniment recreativ în incinta parcului. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii au sancţionat contravenţional operatorul economic, conform art. 65 lit. l din Lg. 55/2020, cu amendă în cuantum de 2.000 de lei. Totodată, inspectorii DSP au aplicat operatorului economic o sancţiune contravenţională în cuantum de 10.000 lei, cf. Art. 30 lit. m din HG 857/2011, verificările fiind desfăşurate în amănunt de către reprezentanţii acestei instituţii", se arată în comunicatul de presă.

×