x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Apocalipsa după Banca Mondială: Terra va fi lovită de un val de dezastre fără precedent VIDEO

Apocalipsa după Banca Mondială: Terra va fi lovită de un val de dezastre fără precedent VIDEO

19 Noi 2012   •   11:28
Apocalipsa după Banca Mondială: Terra va fi lovită de un val de dezastre fără precedent VIDEO

Nu doar mayaşii, Nostradamus, evangheliile sau profeţii ciudaţi de la radio prevestesc Apocalipsa, ci, mai nou, şi Banca Mondială. Un raport publicat zilele acestea arată că Pământul se află pe o traiectorie distructivă.

"Pământul se va confrunta cu un val de dezastre fără precedent, dacă guvernele lumii nu iau măsuri urgente în privinţa încălzirii globale". Avertismentul a fost lansat de Banca Mondială - care a prezentat un raport alarmant privind viitorul planetei. Potrivit documentului, Pământul se află în prezent pe o traiectorie distructivă.

Raportul Băncii Mondiale a fost intitulat sugestiv "Turn down the heat" adică, "Reduceţi Căldura." El avertizează că politicile actuale ne îndreaptă spre un scenariu dezastruos. Planeta se va încălzi cu aproximativ 4 grade Celsius până la sfîrşitul secolului, având efecte catastrofale asupra mediului, potrivit RTV.NET.

Sudul Europei va fi afectat de secetă şi temperaturi extreme, în timp ce în nordul continentului nostru vor fi mai multe precipitaţii decât în mod normal, mai ales pe timpul iernii. Europa va avea parte de ierni extreme, din cauza modificării tiparelor vânturilor. Nici verile nu vor fi mai plăcute în Europa, întrucât va fi o frecvenţă mult mai mare a valurilor de caniculă.

Află mai multe despre apocalipsa prezisă de Banca Mondială pe RTV.NET

×