x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aproape 7.000 de câini și pisici fără pedigree, sterilizate gratuit în București

Aproape 7.000 de câini și pisici fără pedigree, sterilizate gratuit în București

05 Mai 2022   •   22:20
Aproape 7.000 de câini și pisici fără pedigree, sterilizate gratuit în București

Aproape 7.000 de animale fără pedigree – câini cu deținător și pisici cu și fără deținător – au fost sterilizate gratuit în cadrul campaniei derulate de ASPA în perioada 8 noiembrie 2021 – 30 aprilie 2022, anunță primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

„Aproape 7.000 de animale fără pedigree – câini cu deținător și pisici cu și fără deținător – au fost sterilizate gratuit în cadrul campaniei derulate de ASPA în cele 12 cabinete veterinare partenere, în perioada 8 noiembrie 2021 – 30 aprilie 2022”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

El precizează că Primăria Capitalei, prin administratorul public Diana Punga, a angrenat în campania de informare a cetățenilor cu privire la microciparea și sterilizarea animalelor mai multe instituții ale administrației locale, ASPA, Poliția Locală a Municipiului București, Poliția Locală Sector 2, PROEDUS, Centrul Teritorial Veterinar Sector 2, precum și voluntari din partea unor organizații neguvernamentale, „într-un efort comun lăudabil”.

„Mulțumesc bucureștenilor care au înțeles importanța sterilizării animalelor de companie și au răspuns apelului nostru. Asigur toți locuitorii orașului că vom avea în continuare astfel de campanii, pentru un București civilizat și prietenos cu animalele”, conchide edilul.

 

×