x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei arme, dintre care două letale, găsite în locuința bărbatului care și-a amenințat vecina

Trei arme, dintre care două letale, găsite în locuința bărbatului care și-a amenințat vecina

de Redacția Jurnalul    |    08 Ian 2024   •   23:00
Trei arme, dintre care două letale, găsite în locuința bărbatului care și-a amenințat vecina

Polițiștii au găsit în locuința bărbatului care și-a amenințat vecina, în Capitală, două arme letale și un pistol neletal, deținute în mod legal. Surse din anchetă spun că bărbatul este un fost polițist.

În urma pătrunderii în forță a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei în locuința bărbatului care și-a amenințat vecina, acesta a fost imobilizat.

Surse din anchetă susțin că acesta este un fost polițist.

Bărbatul a fost dus la sediul Secției 18 Polițe, pentru audieri și continuarea cercetărilor.

„În interiorul imobilului, în cadrul percheziției domiciliare, polițiștii au găsit două arme letale (pistoale), deținute în baza unei autorizații valabile, precum și 1 pistol neletal, supus autorizării, pentru care avea certificat de deținător, toate fiind păstrate în condițiile prevăzute de lege”, spun polițiștii.

Victima nu a depus plângeri anterioare cu privire la bărbatul imobilizat de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

Luni dimineața, în jurul orei 05.55, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 18 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, un bărbat ar fi distrus geamul de la intrarea în locuința unei femei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind efectuată cercetarea la fața locului.

Ulterior, Secția 18 Poliție a fost sesizată, din nou, cu privire la faptul că bărbatul ar fi amenințat victima cu acte de violență și s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu polițiștii care au revenit la adresă. Din cercetări, s-a stabilit că acesta ar mai fi amenințat-o pe femeie și în alte situații cu acte de violență.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: amenintare armă