x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ascultă ULTIMUL dialog între Adrian Iovan şi controlorii de trafic din Sibiu, înainte de prăbuşirea avionului (AUDIO)

Ascultă ULTIMUL dialog între Adrian Iovan şi controlorii de trafic din Sibiu, înainte de prăbuşirea avionului (AUDIO)

21 Ian 2014   •   11:23
Ascultă ULTIMUL dialog între Adrian Iovan şi controlorii de trafic din Sibiu, înainte de prăbuşirea avionului (AUDIO)
Publika.md a intrat în posesia ultimei înregistrări audio purtate între pilotul Adrian Iovan şi turnul de control de la Sibiu, chiar înainte de catastrofa aviatică din Munţii Apuseni ce a avut loc aseară. Potrivit înregistrării, ultimele persoane care l-au auzit în viaţă pe pilotul Adrian Iovan au fost controlorii de trafic aerian ai turnului de control din Sibiu.

Scroll pentru AUDIO

Aceştia i-au dat acordul pilotului de a traversa zona şi i-au furnizat informaţiile despre starea vremii. Din acestea, reiese ca vizibilitatea era redusa la aproximativ un kilometru din cauza ceţii dense.

Doi oameni au murit în urma accidentul aviatic produs, ieri, în România. Printre aceştia se numără şi pilotul avionului, Adrian Iovan, dar şi un medic rezident. Aeronava de mici dimensiuni care a aterizat forţat într-o zonă muntoasă din judeţul Cluj avea la bord şapte persoane. Toţi erau medici şi mergeau la Oradea pentru o intervenţie de prelevare de organe.

Adrian Iovan avea 55 de ani şi avea o experienţă de peste 16.000 de ore de zbor.

×