x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenţie mare, se cade in gropi!

Atenţie mare, se cade in gropi!

de Lucian Florea    |    29 Noi 2007   •   00:00

La nici două zile după ce un bucureştean a murit, căzănd intr-o groapă din Sectorul 5, lucrările executate haotic in carosabil au făcut o nouă victimă.



La nici două zile după ce un bucureştean a murit, căzănd intr-o groapă din Sectorul 5, lucrările executate haotic in carosabil au făcut o nouă victimă.

O femeie de 66 de ani a ajuns in stare gravă la spital după ce a căzut intr-o groapă adăncă de aproape 2 metri, nesemnalizată, săpată pe trotuar, la intersecţia străzilor Cantemir şi Mărăşeşti din Sectorul 4. Din primele cercetări se pare că groapa nesemnalizată a fost săpată de firma INSAT, potrivit Mediafax.

Luni dimineaţă, un bucureştean de 54 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, a căzut intr-o groapă săpată pe Strada Dragova, in apropiere de Penitenciarul Rahova, şi a murit. Electrica Muntenia Sud a precizat că groapa fusese săpată de firma Energis pentru un proiect de investiţii in reţelele electrice.

Nici romănii din provincie nu sunt mai feriţi de firme neglijente care execută lucrări publice. Şapte autoturisme au fost avariate in mai puţin de 30 de minute in noaptea de marţi spre miercuri, la intrarea in municipiul Deva, după ce şoferii nu au reuşit să evite o groapă adăncă de peste 30 de centimetri care nu era semnalizată. După scandalul făcut de conducătorii auto, drumarii au astupat ieri-dimineaţă groapa.

×
Subiecte în articol: observator