x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De ce este audiat seful SRI în Parlament? Ipoteza-soc a lui Radu Tudor

De ce este audiat seful SRI în Parlament? Ipoteza-soc a lui Radu Tudor

09 Feb 2015   •   13:13
De ce este audiat seful SRI în Parlament? Ipoteza-soc a lui Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor sustine ca audierea in Parlament a generalului Florian Coldea nu are drept scop aflarea adevarului despre acuzatiile Elenei Udrea, ci pe acela de a salva imaginea directorului interimar al SRI si mentinerea sa in functie.

Ipoteza lui Radu Tudor se bazeaza pe faptul ca generalul Coldea este un “personaj puternic de care se teme chiar si creatorul sau, Traian Basescu”.
_____________

Operatiunea “Bastista pe tambal” in Comisia SRI
“Pentru ca nici unul dintre membri acestei comisii nu reprezinta vreo garantie de control eficient si real asupra SRI, am denumit aceasta structura “Comisia pentru controlul SRI asupra Parlamentului”.

Asadar sunt foarte slabe sperante ca vreuna din afirmatiile explozive ale Elenei Udrea in legatura cu generalul Florian Coldea si relatia acestuia cu Sebastian Ghita sa fie serios verificata, iar adevarul sa iasa la iveala.

Atat puterea guvernamentala cat si opozitia cu Iohannis la putere sunt pregatite pentru o coabitare in vederea salvarii generalului locotenent Florian Coldea, un personaj puternic de care se teme chiar si creatorul sau, Traian Basescu”.
radu-tudor.ro

×