x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un băiețel de 6 ani, care plângea la înfrângerea Farului cu Dinamo, a primit un cadou surpriză de la Gică Hagi

Un băiețel de 6 ani, care plângea la înfrângerea Farului cu Dinamo, a primit un cadou surpriză de la Gică Hagi

de Redacția Jurnalul    |    14 Feb 2024   •   19:30
Un băiețel de 6 ani, care plângea la înfrângerea Farului cu Dinamo, a primit un cadou surpriză de la Gică Hagi
Sursa foto: FB Farul Constanța

Dumi, un tânăr suporter în vârstă de doar 6 ani, care a capturat inimile întregii țări cu lacrimile sale în timpul înfrângerii echipei sale iubite, Farul, în fața lui Dinamo, a primit o surpriză memorabilă din partea clubului său de suflet.

Era o zi specială pentru micul Dumi, și Farul Constanța a făcut totul pentru a-i face ziua mai strălucitoare. Întâlnindu-se cu legendarul Gheorghe Hagi și cu eroii terenului de fotbal, Dumi a primit un cadou care i-a umplut inima de bucurie: o minge semnată de însuși "Regele" Hagi, cel mai mare fotbalist din istoria României.

„Întâlnire emoționantă pentru Dumi, fanul farist de 6 ani care a impresionat o țară întreagă cu lacrimile vărsate pentru Farul.

Clubul nostru i-a făcut o surpriză de proporții micului farist, iar Dumi s-a întâlnit cu managerul tehnic Gheorghe Hagi și cu jucătorii fariști. Dumi a primit un cadou special, o minge semnată de cel mai mare fotbalist din istoria României.

În vestiar, fotbaliștii fariști l-au întâmpinat cu aplauze, iar căpitanul Ionuț Larie i-a oferit un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor, dar și alte materiale promoționale cu însemnele clubului nostru”, potrivit unei postării pe Facebook Farul Constanța.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

foto FB Farul Constanța

 

×
Subiecte în articol: gică hagi Farul Constanța