x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE I Bărbatul ÎNJUNGHIAT LA METROU a murit la spital!

UPDATE I Bărbatul ÎNJUNGHIAT LA METROU a murit la spital!

17 Mai 2015   •   15:58
UPDATE I Bărbatul ÎNJUNGHIAT LA METROU a murit la spital!
Sursa foto: rtv.net

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a fost înjunghiat, duminică, în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, de pe Magistrala 2, din Bucureşti.

Incidentul s-a produs duminică dimineaţă, în jurul orei 7.00. Potivit primelor informații, conflictul ar fi fost unul spontan, dar există și ipoteza unei reglări de conturi, informează România TV

Agresorul a fost reţinut de poliţie, după ce a fost imobilizat de angajaţii firmei de pază care asigură ordinea la metrou.

Victima atacului a fost transportată de urgenţă la spitalul Bagdasar Arseni, unde a intrat direct în sala de operaţii, plaga înjunghiată fiind una adâncă, dar nu a supraviețuit.

Cercetările sunt continuate de către Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic (DGPMB), sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Este al doilea atac cu un cuţit în ultimele 48 de ore, în Capitală, după ce un tânăr a fost înjunghiat de șapte ori în abdomen, în Centrul Vechi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unei dispute pentru o fată. Agresorul nu a fost încă prins.
 

×