x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul care şi-a ucis soţia şi şi-a înjunghiat fiica a fost găsit spânzurat

Bărbatul care şi-a ucis soţia şi şi-a înjunghiat fiica a fost găsit spânzurat

03 Oct 2015   •   09:57
Bărbatul care şi-a ucis soţia şi şi-a înjunghiat fiica a fost găsit spânzurat
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Bărbatul în vârstă de 45 de ani din comuna Poieneşti, care şi-a ucis soţia şi şi-a înjunghiat fiica, a fost găsit spânzurat într-o pădure, în care era căutat de poliţişti, jandarmi şi localnici, a precizat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub.

El a fost găsit în apropierea zonei în care îşi abandonase fiica înjunghiată.

''Bărbatul a fost găsit spânzurat, într-o pădure, în cursul acestei dimineţi. La faţa locului se află poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale care efectuează cercetări'', a declarat Mihaela Ştraub.

Bărbatul, care fusese localizat de câteva ori după telefonul mobil, a reuşit să ia legătura cu unii membri ai familiei, iar surse din cadrul anchetei au precizat că acesta i-a trimis fiicei sale un mesaj în care şi-a cerut iertare şi a spus că regretă cele întâmplate. Aceleaşi surse au afirmat că bărbatul lăsase să se înţeleagă că urmează să-şi pună capăt zilelor.

El urma să se despartă de soţia sa, dar au încercat o împăcare şi au mers, miercuri, la părinţii femeii. Pe drumul de întoarcere aceştia s-au luat la ceartă. Bărbatul i-a aplicat soţiei mai multe lovituri de cuţit, iar, când fiica lor, în vârstă de 16 ani, a vrut să intervină pentru a aplana conflictul, a fost la rândul ei lovită de tată.

Potrivit procurorului criminalist Alice Ruja, bărbatul a aruncat trupul soţiei într-un şanţ, pe raza comunei Zăpodeni, unde a fost găsită ulterior decedată, iar pe fiica sa a pus-o în portbagajul maşinii şi a abandonat-o la marginea unei păduri, din localitatea Poieneşti Deal, el fugind de la faţa locului.

Adolescenta a fost transportată la Spitalul Judeţean Vaslui, starea sa fiind critică. Ulterior, fata a fost transferată la o unitate sanitară din Iaşi, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Starea fetei s-a agravat, ea urmând să fie operată din nou, au precizat reprezentanţii Spitalului de Copii ''Sf. Maria'' din Iaşi.

×