x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Flagrant delict: Bătrână de 78 de ani, înșelată cu peste 2000 de euro de FALȘI MEDICI

Flagrant delict: Bătrână de 78 de ani, înșelată cu peste 2000 de euro de FALȘI MEDICI

de Andreea Tiron    |    17 Dec 2022   •   15:00
Flagrant delict: Bătrână de 78 de ani, înșelată cu peste 2000 de euro de FALȘI MEDICI

Metoda "Accidentul" face noi victime în România. O bătrână din Vrancea  a fost păcălită de doi bărbați care s-au dat drept medici și era la un pas să rămână fără banii din casă.   

Femeia, în vârstă de 78 de ani, a fost înşelată cu 3.000 de lei și 1.500 de euro de doi falși medici, prin binecunoscuta metodă „Accidentul”. Bărbații i-au spus că fiul ei a fost implicat într-un accident și este nevoie de bani pentru a-l ajuta p.

“Poliţiştii din Focșani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, au prins în flagrant şi dus la cercetări 2 bărbați, ambii de 34 ani, bănuiţi de înşelăciune prin metoda „Accidentul”.

Pe 15 decembrie, o persoană a contactat telefonic victima, o femeie de 78 de ani din Câmpineanca și, prin inducerea în eroare cu privire la implicarea fiului acesteia într-un accident rutier, i-ar fi cerut o sumă de bani pentru a-i oferi unui „medic”.

Ulterior, la data de 16 decembrie, în jurul orei 00.45, cei doi s-ar fi prezentat la domiciliul victimei, de unde au ridicat 1.500 de euro și 3.000 de lei, moment în care polițiștii de investigații criminale au intervenit și i-au surprins în flagrant delict.

Cei 2 bărbați au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propuneri legale.”, transmite IPJ Vrancea.

×