x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator BLACK FRIDAY 2013. Magazinele pregătesc program prelungit, majorări de stocuri şi reduceri de preţuri

BLACK FRIDAY 2013. Magazinele pregătesc program prelungit, majorări de stocuri şi reduceri de preţuri

14 Noi 2013   •   14:29
BLACK FRIDAY 2013. Magazinele pregătesc program prelungit, majorări de stocuri şi reduceri de preţuri
Sursa foto: BLACK FRIDAY 2013

Pentru BLACK FRIDAY, evenimentul de shopping al anului, magazinele pregatesc oferte de nerefuzat, mariri importante de stocuri si reduceri substantiale ale preturilor, totul pentru a le asigura un profit major, in ceea ce se anunţă cea mai importanta perioada de vanzari inainte de sarbatori.

Astfel, eMAG va organiza cea de-a treia ediţie a Black Friday pe 22 noiembrie. Numai pentru pregătirea Black Friday 2013, eMAG a investit 500.000 de euro în servere şi platforma online. Oferta specială de Black Friday va cuprinde 250.000 de produse, din categorii diverse: IT, telefoane mobile, foto, produse de îngrijire personală și cosmetice, până la cărţi, jucării, Pet-Shop, produse pentru casă şi grădină.

Cum să nu fii înşelat de BLACK FRIDAY. Sfaturi pentru identificarea ofertelor reale

Studiile arată că notorietatea evenimentului Black Friday s-a dublat în rândul cumpărătorilor români, în ultimul an, Astfel, 7,4 milioane de români aşteaptă Black Friday 2013, iar cumpărătorul de Black Friday este interesat in principal de următoarele categorii de produse:

Electrocasnice mici (39,8%), haine (22,9%), televizoare (15,3%), telefoane mobile (10,6%), încălţăminte (10,2%), laptopuri (10,1%), frigidere (5,5%), tablete (5,2%), maşini de spălat (5,1%), foto, video (4%), îngrijire personală (4%) şi cosmetice (3,9%).

BLACK FRIDAY 2013. Zeci de magazine online pregătesc oferte speciale

“Încă din 2011, când am adus evenimentul Black Friday pe piaţa românească, transformându-l în motorul de creştere în retail, ne-am propus să transformăm shoppingul într-o experiență emoțională. Reduceri mari, stocuri mari, livrări încheiate până de Ziua Naţională, pe scurt, suntem pregătiţi pentru cel mai mare pariu de până acum: 200.000 de comenzi într-o singură zi şi peste 4 milioane de vizite pe site”, declară Iulian Stanciu, director general eMAG.

Si retailer-ul Flanco anunta ca se pregăteşte intens pentru Black Friday 2013.  „Suntem gata sa le oferim clientilor nostri reduceri atractive pentru toate categoriile de produse si mai mult timp la dispozitie pentru cumparaturi, extinzand orarul de functionare al magazinelor Flanco, pe parcursul a trei zile – dintre care doua de weekend. Vom crea, fara indoiala, cel mai bun eveniment Black Friday din retail-ul traditional electro-IT. Ne asteptam ca anul acesta, de Black Friday, sa avem 1 milion de vizitatori si vanzari de 85 de milioane de lei”, a declarat Violeta Luca, CEO Flanco.

29 noiembrie, BLACK FRIDAY în România. Vezi lista magazinelor care oferă reduceri

Pentru Black Friday 2013, Flanco a crescut nivelul total al stocurilor cu 80%, a inclus în ofertă de 4 ori mai multe tablete şi telefoane si de 3 ori mai multe televizioare Smart.  Astfel, reducerile la produse electronice, electrocasnice si IT ajung pana la 50%, in timp ce la electrocasnicele mici reducerile sunt de pana la 80%.

×