x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Blue Air a majorat limita bagajului de mână gratuit. Vezi cu câte kilograme ai voie să intri în cabină

Blue Air a majorat limita bagajului de mână gratuit. Vezi cu câte kilograme ai voie să intri în cabină

08 Oct 2012   •   14:28
Blue Air a majorat limita bagajului de mână gratuit. Vezi cu câte kilograme ai voie să intri în cabină
Sursa foto: AFP PHOTO / Yoshikazu TSUNO

Operatorul aerian Blue Air a mărit limita de greutate a bagajului de mână de la 7 la 10 kilograme, a anunţat luni compania. Astfel, toţi cei care vor călători cu Blue Air începând cu 28 octombrie 2012, indiferent de când şi-au achiziţionat biletele, vor avea o piesă de bagaj gratuită de 10 kilograme, care trebuie să se încadreze în dimensiunile standard de 55 x 40 x 20 cm şi trebuie să intre cu uşurinţă în dispozitivul de măsurat al bagajelor de mână de la ghişeele de check-in/imbarcare din aeroport.

În continuare, copiii până în 2 ani nu pot avea bagaj de mână, dar au dreptul la un bagaj de cală gratuit de până la 32 kg, potrivit Agerpres.

În cazul în care pasagerii au aparatură electronică (aparat foto, laptop, ipad) sau poşete/borsete este necesar ca acestea să fie introduse în bagajul de mână.

Excepţie fac produsele achiziţionate din magazinele Duty Free din aeroport, care vor fi acceptate separat bagajului de mână şi vor fi transportate - în continuare - gratuit.

Blue Air este singura companie de smart flying cu capital privat 100% românesc. Compania este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo.

×
Subiecte în articol: blue air bagaj de mana aeroport