x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Blue Air anulează 64 de zboruri către Italia și Cipru

Blue Air anulează 64 de zboruri către Italia și Cipru

28 Iul 2020   •   11:07
Blue Air anulează 64 de zboruri către Italia și Cipru

Compania Blue Air anulează 64 de zboruri către Italia şi Cipru, în perioada 3 - 31 august 2020, din cauza restricţiilor impuse de autorităţile din cele două state.

"Ca urmare a deciziei autorităţilor italiene şi cipriote de a introduce măsura autoizolării obligatorii de 14 zile şi a supravegherii medicale pentru toate persoanele care sosesc din România sau care s-au aflat în tranzit prin ţara noastră în ultimele două săptămâni, Blue Air este nevoită să anuleze un număr semnificativ de zboruri între România şi Italia şi între România şi Cipru.

În acest moment, sunt afectate 64 de zboruri planificate în perioada 3 - 31 august 2020, urmând ca lista să fie actualizată permanent în funcţie de durata restricţiilor impuse de autorităţile italiene.

Rutele afectate de aceste anulări sunt: Bucureşti Otopeni - Milano Malpensa, Florenţa, Napoli; Bacău - Bergamo, Torino, Roma Fiumicino; Iaşi - Torino; Bucureşti Otopeni - Larnaca", se arată în comunicatul societății.

Pasagerii afectaţi de aceste măsuri vor primi toate detaliile pe e-mailul furnizat în momentul rezervării biletului.

Ei pot alege reprogramarea gratuită a călătoriei în primele 7 zile de la data iniţială a zborului direct ,printr-un e-mail către adresa zbor.anulat@blueair.aero.
În cazul nu optează pentru rebooking gratuit, Blue Air va transfera automat contravaloarea biletului în portofelul electronic Blue Wallet al persoanei care a plătit cursa. Banii vor putea fi utilizaţi în termen de 2 ani pentru achiziționarea de bilete pentru orice altă destinaţie a companiei.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi și operează în sistem low-cost. Dispune de avioane Boeing 737, iar în 15 ani de activitate a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri. Este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră IATA. 

×
Subiecte în articol: blu air anulare zboruri cipru italia