x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bode, despre cazul Arad: Structurile sunt în contact cu parteneri externi pentru portofoliu de autori

Bode, despre cazul Arad: Structurile sunt în contact cu parteneri externi pentru portofoliu de autori

15 Iun 2021   •   16:16
Bode, despre cazul Arad: Structurile sunt în contact cu parteneri externi pentru portofoliu de autori

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a transmis, marți, că toate structurile care lucrează la cazul asasinatului de la Arad, în care a murit omul de afaceri Ioan Crișan, sunt în contact cu partenerii externi pe strângerea de date legate de cazuistică, în privința unui portofoliu de posibili autori.

Bode a spus că Parchetul General coordonează ancheta de la Arad, iar structurile MAI sunt în contact cu partenerii externi pe strângerea de date legate de cazuistică, legat de un portofoliu de posibili autori.

„Vreau să știți că am implicat, sub coordonarea inspectorului general al IGPR, domnul chestor Benone Matei, toate structurile MAI pentru a livra tot ceea ce procurorul de caz solicită vizavi de cazul de la Arad”, a spus Lucian Bode.

Acesta a precizat că nu poate divulga date despre ancheta de la Arad, nici măcar dacă a fost identificat explozibilul folosit, dar a precizat că cercetările în cazul acestui atentat continuă.

Ioan Crişan, patronul unei firme piscicole din Arad, a murit în dimineaţa de 29 mai, în explozia maşinii sale, în timp ce făcea manevre de ieşire dintr-o parcare a unui supermarket din Arad. Ipoteza luată în calcul de anchetatori este asasinat cu bombă.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: lucian bode