x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucureşti: Poliţia a oprit un şofer care a trecut pe roşu. Ce le-a făcut poliţiştilor "şmecherul" supărat de la volan

Bucureşti: Poliţia a oprit un şofer care a trecut pe roşu. Ce le-a făcut poliţiştilor "şmecherul" supărat de la volan

08 Aug 2013   •   10:53
Bucureşti: Poliţia a oprit un şofer care a trecut pe roşu. Ce le-a făcut poliţiştilor "şmecherul" supărat de la volan

Un şofer recalcitrant care a fost oprit în trafic, miercuri seara, de poliţiştii de la Brigada Rutieră a Capitalei pentru că trecuse pe roşu a fost reţinut după ce s-a răzbunat pe unul din agenţi pe care l-a muşcat de mână şi i-a spart geamul de la maşină, a declarat Andrei Codău, purtător de cuvânt al BPR.

El a afirmat că şoferul era în stare de ebrietate şi a refuzat să i se recolteze probe biologice.

Potrivit lui Codău, poliţiştii au început să-l urmărească pe şofer pe şoseaua Kiseleff, atunci când au observat că a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Bărbatul a fost prins în zona 1 Mai. Supărat că i se cer explicaţii, conducătorul auto, de origine constănţean, a spart geamul de la maşina poliţiştilor. Văzând că este recalcitrant, oamenii legii l-au încătuşat, moment în care unul dintre agenţi a fost muşcat de mână.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 39 de ani a fost dus ulterior la INML pentru recoltarea probelor biologice, însă acesta s-a opus analizelor medicale.

În urma incidentului, şoferul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, distrugere şi refuz pentru recoltarea probelor biologice, fiind reţinut pentru 24 de ore. Conducătorul auto care a provocat conflictul în Capitală va fi dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

×