x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cartoon Network: "The Amazing World of Gumball”

Cartoon Network: "The Amazing World of Gumball”

de Sebastian S. Eduard    |    04 Noi 2009   •   00:00
Cartoon Network: "The Amazing World of Gumball”

"The Amazing World of Gumball" va fi primul serial produs în întregime de Cartoon Network Development Studio Europe. "The Amazing World of Gumball"  este un serial animat de comedie, care va avea 40 de episoade a câte 11 minute şi se va adresa copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 11 ani.

Pentru realizarea acestei serii se va folosi o combinaţie inovatoare 2D, 3D şi fundaluri reale. Serialul va urmări aventurile unui neastâmpărat motan de culoare albastră şi ale prietenilor săi: un peştişor auriu, un tyranozaur, o alună-majoretă şi o banană. Viaţa lor haioasă la şcoală şi acasă - în oraşul Elmore - va face deliciul copiilor din întreaga lume.

Producţia întregului serial va dura aproximativ doi ani, timp în care Cartoon Network Development Studio Europe va urmări să-şi consolideze poziţia de producător de conţinut în Marea Britanie prin finalizarea mai multor proiecte adiacente. Studioul a fost înfiinţat în 2007, din dorinţa companiei Turner Broadcasting de a investi în producerea de conţinut pe piaţa locală.

×
Subiecte în articol: politic