x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fugarul Cătălin Cherecheş a fost prins în Germania. Fostul primar s-a opus arestării

Fugarul Cătălin Cherecheş a fost prins în Germania. Fostul primar s-a opus arestării

de Redacția Jurnalul    |    28 Noi 2023   •   20:51
Fugarul Cătălin Cherecheş a fost prins în Germania. Fostul primar s-a opus arestării

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia Română şi poliţia germană.

"În seara de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional.

Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

Instanța competentă a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată. 

Mulțumim partenerilor interni și externi, pentru sprijinul acordat în prinderea acestuia.

În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în țară", a transmis Poliţia Română. 

În momentul capturării, Cătălin Cherecheş s-a opus arestării şi s-a ales cu mai multe zgârieturi pe faţă şi hainele rupte.  

Potrivit surselor Antena 3 CNN, Cătălin Cherecheş a încercat să fugă din Germania. A mers cu o mătușa cu mașina, cu aproximativ 200 de km la oră prin oraş, cu intenția de a ajunge la gara Augsburg. Acolo a încercat să scape de mașina şi eventual să ia un taxi, dar a dat nas în nas polițiștii bavarezi şi de BKA.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Chereches

×
Subiecte în articol: catalin chereches prins germania