x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CAZUL ȘOCANT care a zguduit România! Copil dispărut de 4 luni, găsit mort. A fost ucis de un criminal periculos

CAZUL ȘOCANT care a zguduit România! Copil dispărut de 4 luni, găsit mort. A fost ucis de un criminal periculos

29 Sep 2015   •   22:28
CAZUL ȘOCANT care a zguduit România! Copil dispărut de 4 luni, găsit mort. A fost ucis de un criminal periculos
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

„La data de 9 iunie 2015, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 40 de ani, din satul Covasna, comuna Costuleni, cu privire la faptul că, la data de 29 mai, fiul său de zece ani a plecat de la domiciliul unei localnice şi nu a mai revenit“, preciza în luna iunie Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei,citat de ziaruldeiasi.ro.

Timp de patru luni, familia din județul Iaşi şi-a căutat cu disperare copilul. Andrei Alexandru Agape a dispărut la sfârşitul lunii mai, după ce s-ar fi urcat în căruţă cu doi necunoscuţi.

Pe 29 mai 2015, Alex s-a întors de la şcoală şi a mers la casa unei vecine, unde găsea mâncare şi primea şi ceva bani, pentru munca în gospodărie și la stână!

Familia copilului a rămas fără casă, anul trecut, în urma unui incendiu. De atunci, familia a locuit la bunici şi rude, în localitate.

În aceste luni de disperare, părinţii şi buncii copilului au tresărit la fiecare telefon, în speranţa că Alexandru a fost găsit. Nimeni nu bănuia, însă, că trupul băiatului zăcea într-o râpă, în apropiere de casă, scrie observator.tv.

Principalul suspect în acest caz este Vasile Miron, un criminal periculos. A fost condamnat pentru că a omorât într-un mod barbar o tânără din Bucureşti pe care a încercat, înainte de a o ucide, să o violeze!

A fost condamnat pentru decapitarea unei tinere de 17 ani, fiica interlopului Sadoveanu, din Bucureşti, la începutul anilor 2000. Când l-a răpit pe Alexandru fusese eliberat de câteva luni... pentru bună purtare!

După necropsie, legiştii nu au stabilit încă dacă Alex a fost abuzat sexual, dar e cert că a fost torturat și apoi ucis! Până acum, procurorii nu au putut să-l dea în urmărire pe suspect, pentru că cererile lor de arestare, în lipsă, au fost respinse de către judecători! Nu o dată, ci de două ori!

Trupul lui a fost descoperit, vineri seara, într-o râpă, printre bălării, înfășurat într-o pătură și legat cu sârmă ghimpată, cu o pungă de plastic pe cap, potrivit bzi.ro.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi au deschis dosar penal în acest caz.

×