x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul Giuleşti: Încă un bebeluş a murit, altul în stare critică

Cazul Giuleşti: Încă un bebeluş a murit, altul în stare critică

19 Aug 2010   •   00:00
Cazul Giuleşti: Încă un bebeluş a murit, altul în stare critică
Sursa foto: Dragoş Stoica/Jurnalul Naţional

Încă un bebeluş rănit în incendiul care a avut loc, luni seară, la maternitatea Giuleşti din Capitală a murit, în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu", ridicând astfel numărul deceselor la cinci.

UPDATE: Părinţii bebeluşului decedat miercuri noapte spun că nu vor da Maternitatea Giuleşti în judecată

Părinţii bebeluşului care a decedat miercuri noapte spun că nu vor da Maternitatea Giuleşti în judecată şi că mulţumesc medicilor de la această unitate sanitară şi de la Spitalul "Grigore Alexandrescu" pentru ce au făcut pentru copilul lor. Andrei Dragomirescu, tatăl bebeluşului, a declarat, la ieşirea din Spitalul "Grigore Alexandrescu", că vrea să mulţumească medicilor de la Maternitatea Giuleşti, precizând că nu are motive să dea unitatea sanitară în judecată. El le-a mulţumit şi medicilor de la Spitalul "Grigore Alexandrescu" pentru ce au făcut pentru copilul lui de când a fost adus de la Maternitatea Giuleşti. Întrebat ce va face în continuare, Andrei Dragomirescu a spus că va urma formalităţile pentru Institutul de Medicină Legală.

UPDATE:  Starea unuia dintre bebeluşi s-a agravat în ultimele 24 de ore, prognosticul este sever, iar ceilalţi cinci copii au o stare generală satisfăcătoare, în cazul lor neintervenind modificări, a declarat, joi dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Grigore Alexandrescu", Raluca Alexandru. "Starea unuia dintre bebeluşi s-a agravat în ultimele 24 de ore, prognosticul este sever. El a fost intubat de la internare şi până în prezent", a spus Raluca Alexandru.

Ea a precizat că ceilalţi cinci bebeluşi internaţi în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului "Grigore Alexandrescu" au o stare generală satisfăcătoare, în ultimele 24 de ore neintervenind modificări.

Încă un bebeluş rănit în incendiul care a avut loc, luni seară, la maternitatea Giuleşti din Capitală a murit, în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu", ridicând astfel numărul deceselor la cinci.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului, Raluca Alexandrescu, a declarat că este vorba despre un bebeluş aflat în stare foarte gravă şi care era intubat. "Este unul dintre bebeluşii cu arsuri pe mai mult de 70 la sută din suprafaţa corpului şi arsuri de căi respiratorii şi care mai suferise un stop cardio-respirator în urmă cu două zile", a mai declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii "Grigore Alexandrescu".

Primii trei bebeluşi au murit, luni seară, în timpul incendiului şi exploziei de la Giuleşti, având probleme cardiorespiratorii, iar altul a decedat marţi.

×
Subiecte în articol: observator