x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul Tanacu - Avocata acuzatilor i-a recuzat pe magistratii Curtii de Apel Iasi

Cazul Tanacu - Avocata acuzatilor i-a recuzat pe magistratii Curtii de Apel Iasi

de Mirela Cimpoi    |    25 Iun 2005   •   00:00

Fostul calugar Daniel Corogeanu si cele patru foste maicute de la Manastirea din Tanacu raman dupa gratii.

Fostul calugar Daniel Corogeanu si cele patru foste maicute de la Manastirea din Tanacu raman dupa gratii.
Avocata celor cinci, Luana Pintilie, i-a recuzat pe toti cei 40 de magistrati ai Curtii de Apel Iasi si declara ca publicitatea negativa facuta in toata Moldova ii lipseste pe clientii sai de un proces corect. Cererea de recuzare a magistratilor ieseni va fi dezbatuta de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

In cazul in care magistratii instantei supreme o vor respinge, Curtea de Apel Iasi se va pronunta asupra recursului inaintat de avocatul apararii la masura arestarii preventive, procesul pe fond urmand sa se judece tot la Tribunalul Vaslui.

BANII MOARTEI. Singurul care poate face plangere la Politie si la Parchet pentru obtinerea banilor pe care maicuta Irina Cornici i-ar fi avut de recuperat de la o familie din Caras-Severin este fratele acesteia. Potrivit Mediafax, maicuta ar avea de primit de la familia caraseana suma de 4.000 de euro. Fostul preot Petru Daniel Corogeanu si maicutele Nicoleta Arcaleanu, Adina Ciopraga, Elena Otelea si Simona Bardanas sunt acuzati ca au provocat moartea maicutei Irina Cornici, dupa ce, in cadrul unui ritual de exorcizare, au tinut-o trei zile pe o cruce din lemn, fara mancare si fara apa, legata cu lanturi la maini si la picioare si cu un calus in gura.

×
Subiecte în articol: observator