x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cel de-al doilea pilot implicat în accidentul aviatic de la Frătăuți - în comă, cu multiple traumatisme

Cel de-al doilea pilot implicat în accidentul aviatic de la Frătăuți - în comă, cu multiple traumatisme

04 Aug 2018   •   14:13
Cel de-al doilea pilot implicat în accidentul aviatic de la Frătăuți - în comă, cu multiple traumatisme
Sursa foto: ISU Suceava

Cel de-al doilea pilot implicat în accidentul aviatic ce a avut loc sâmbătă, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localităţii Frătăuţii Vechi din judeţul Suceava, se află în comă, el urmând să fie dus cu un elicopter SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, a declarat, pentru AGERPRES, prof.univ.dr Diana Cimpoeşu. 

"Pacientul este în comă. El a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, contuzie toraco-abdominală, fractură de gambă. Este intubat ventilat mecanic şi va fi adus cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi", a declarat, pentru AGERPRES, prof.univ.dr Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi. 

Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer, sâmbătă, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localităţii Frătăuţii Vechi din judeţul Suceava. Potrivit IGSU, după ciocnire, ambele aparate de zbor s-au prăbuşit în afara pistei, piloţii rămânând blocaţi în interior. Unul dintre aceştia a fost declarat decedat.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fratautii vechi accident aviatic suceava