x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cel mai înalt om din lume, la Bucureşti: "Îmi doresc o soţie şi doi copii"

Cel mai înalt om din lume, la Bucureşti: "Îmi doresc o soţie şi doi copii"

24 Apr 2010   •   00:00
Cel mai înalt om din lume, la Bucureşti: "Îmi doresc o soţie şi doi copii"

"Nu încap pe uşă, dar pot să curăţ tavanul şi să pun becuri cu uşurinţă". Asta a spus, cu zâmbetul pe buze, cel mai înalt om din lume. Sultan Kosen, turcul care măsoară 2 metri şi 47 de centimetri, ne-a mai spus ceva: că vrea un loc de muncă şi să-şi întemeieze o familie.



Pentru un singur om, ieri, Bucureştiul a părut mai mic. L-a privit de sus cel mai înalt om de pe planetă, Sultan Kosen. Bărbatul de aproape 2 metri şi jumătate a fost invitat să deschidă un concurs de invenţii.

Dar toţi ochii l-au măsurat pe el. Ajutat de cârje, Sultan s-a deplasat cu greu prin mulţimea dornică de o poză cu uriaşul. Dar asta nu-l supără pe tânărul de 27 de ani.

"Sunt foarte fericit, deoarece când mă ridic în picioare, sunt în centrul atenţiei. În jurul meu se adună oameni. Vor să facă poze. Dacă aş fi fost mic şi aş fi văzut un om atât de mare, şi eu aş fi făcut la fel", a declarat Sultan Kosen.



Cu zâmbetul pe buze, Sultan ne-a spus cum este viaţa lui. "Avantajul este că mă pot ocupa de toate lucrurile care sunt mai sus. Pot să curăţ tavanul, să pun becuri, perdele". Dar sunt şi destule neplăceri. "Dezavantajul este că nu pot trece prin uşile normale, nu încap într-o maşină normală. Nu pot să-mi iau haine obişnuite şi nici pantofii nu-i găsesc oriunde".

Are şi un pat foarte mare, amenajat însă într-o casă normală. Aşa cum şi-ar dori să fie şi viaţa lui. "Îmi doresc foarte mult să am un loc de muncă. Nu am lucrat nicăieri până acum. Şi-mi doresc şi o soţie şi doi copii", a spus Sultan Kosen.

Până acum nu a avut nicio prietenă. Dar, de când a intrat în Cartea Recordurilor, a cunoscut mulţi oameni. Şi speră că faima îl va ajuta să-şi găsească jumătatea.

Antena3

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă