x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CFR anulează 16 curse de călători și de mărfuri, din cauza unor lucrări de mentenanță

CFR anulează 16 curse de călători și de mărfuri, din cauza unor lucrări de mentenanță

de Redacția Jurnalul    |    03 Oct 2024   •   10:41
CFR anulează 16 curse de călători și de mărfuri, din cauza unor lucrări de mentenanță
Sursa foto: Victor Stroe

16 curse feroviare vor fi anulate pe ruta București Nord - Aeroport Internațional Henri Coandă în perioada 7 - 10 octombrie, ca urmare a lucrărilor de mentenanță tehnică programate de Compania Națională de Căi Ferate CFR SA. Aceste revizii bianuale, se vor desfășura între orele 09:40 și 14:20.

Lucrările vizează electromecanismele de macaz și schimbătoarele de cale, fiind necesare pentru asigurarea siguranței circulației feroviare.

În aceste zile, CFR SA a solicitat operatorilor de transport feroviar CFR Călători și Transferoviar Călători să anuleze un total de 16 trenuri din cele 72 prevăzute zilnic pe această rută. În ciuda acestor anulări, restul trenurilor vor circula conform programului stabilit.

Pentru a compensa lipsa trenurilor, Societatea de Transport București Ilfov va redeschide linia 780 Gara Basarab - Aeroport Internațional Henri Coandă, cu patru autobuze care vor circula între orele 09:00 și 15:00, la un interval de 30 de minute. Această măsură va asigura continuitatea transportului public spre și dinspre aeroport în perioada menționată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cfr anulare curse calatori marfuri