x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cine cu cine

Cine cu cine

04 Aug 2005   •   00:00
TEATRU SI FIGURI AIKIDO. Cand sotul ei, Claudiu Bleont, repurta succes dupa succes la Festivalul de Teatru de la Avignon, Andra Negulescu devenea la Constanta campioana nationala la aikido. Asta se petrecea la 10 iulie. Nici vorba de concediu, dar asa-i cand imbini utilul cu placutul. In Franta, el primea felicitari de la Matei Visniec, autorul piesei "Caii la fereastra", jucata de 23 de ori la rand, ea primea pe Litoral laurii de campioana. La 8 august pleaca amandoi la Braila, unde au loc Campionatele Internationale de aikido. (C.D.)

INSOLATIE PE SOSEAUA SOARELUI. Bogdan Negroiu (El Negro) a terminat zilele trecute inregistrarile la videoclipul piesei "Hai, iubito!". Inedit e faptul ca regizorul Claudiu Mahu a adunat pe platourile de filmare, pe post de figuranti, un congolez, un vietnamez, un italian, un spaniol si o rusoaica: "Am tras cadre atat la Studioul Militar, cat si la Lacul Cernica si pe Soseaua Soarelui. Aproape toti am reusit sa facem insolatie", spune Bogdan. In alta ordine de idei, trupa El Negro va participa vineri la preselectia pentru "Cerbul de Aur", cu piesa reggae "Departe de tine". (Simona Ecovoiu)

AUREL MOLDOVEANU ARE O VEDETA PLAYBOY. Ce mai face Aurel Moldoveanu? Munceste, va spunem noi. La data de 15 august va lansa albumul "Balada pentru un copil singur", piesa care da titlul CD-ului beneficiind si de un videoclip: "Am compus melodia cu dedicatie pentru un pusti al carui tata a fugit de acasa cu o femeie tanara si putred de bogata. Povestea se bazeaza pe un caz real: "In videoclip apare, pe post de amanta, vedeta Playboy din luna februarie, Miky". Clipul l-a "usurat" pe solist de 5.000 de euro. (Simona Ecovoiu)

150 DE KILOGRAME DE OREZ PENTRU BAMBI "Bambinele" sunt mandre de noul lor videoclip, "Vino in viata mea". La filmari s-au folosit si 150 de kilograme de orez ce au fost turnate peste Denisa, pentru o anume secventa: "Dupa ce am incheiat ziua de munca am dat inapoi orezul folosit, care, cu siguranta, va fi scos la vanzare". Cele doua surori se afla la Costinesti, unde apar in cateva spectacole. Desi parea ca dosarul povestii de amor dintre Raluca si fotbalistul Nicolae Mitea s-a arhivat, ea zice ca vorbesc zilnic la telefon. Poate-poate... (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: observator