x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cine era Roxana Elena Boghian, victima cu numărul 62 din Club Colectiv

Cine era Roxana Elena Boghian, victima cu numărul 62 din Club Colectiv

15 Dec 2015   •   12:30
Cine era Roxana Elena Boghian, victima cu numărul 62 din Club Colectiv
Sursa foto: rtv.net/facebook.com

Roxana Elena Boghian, în vârstă de 26 de ani, era internată la Spitalul de Arşi din Bucureşti şi se afla în stare critică, fiind intubată. Avea arsuri pe 30% din suprafaţa corpului, dar avea şi arsuri de căi aeriene.

Prietenii se luptau să o salveze și începuseră o campanie de strângere de fonduri prin intermediul paginii „Ajutor Colectiv" de pe Facebook, unde au publicat și o scurtă descriere, scrie click.ro.

"Pasionată de fotografia de concert, dar și de fashion. Roxana este o fire veselă, mereu optimistă și sociabilă. Momentan, se află la Spitalul de Arși, intubată. Speranța este cea care ne dă curajul și puterea să trecem peste greutățile vieții", scriau prietenii ei, la începutul lunii noiembrie.

Roxana Boghian Elena, cunoscută pe Facebook și sub numele de Shimmaya, era pasionată de fotografia de concert dar și de fashion. Era o fire veselă, mereu optimistă și sociabilă, scrie libertatea.ro.

 
În spitalele din România mai sunt internaţi 18 pacienţi, dintre care trei sunt în stare critică - doi la Spitalul Floreasca şi unul la Institutul C.C. Iliescu, iar în străinătate sunt internaţi 21 de pacienţi.

O altă tânără rănită în incendiul de la Colectiv a murit luni, ea fiind internată într-un spital din Germania.

×