x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mărturie cutremurătoare! Ce spune ciobanul zidit în ciment despre angajatorul său: M-au betonat, m-au bătut, mi-au dat cu pumnii şi picioarele

Mărturie cutremurătoare! Ce spune ciobanul zidit în ciment despre angajatorul său: M-au betonat, m-au bătut, mi-au dat cu pumnii şi picioarele

de Redacția Jurnalul    |    07 Iun 2024   •   12:00
Mărturie cutremurătoare! Ce spune ciobanul zidit în ciment despre angajatorul său: M-au betonat, m-au bătut, mi-au dat cu pumnii şi picioarele

Ciobanul abuzat de angajator la Bacău este în stare de şoc

Un cutremurător caz de abuz şi tortură la locul de muncă, ce a avut loc la Bacău, a revoltat opinia publică de pretutindeni. 

Potrivit Antena 3 CNN, patronul ajutat de un prieten, l-au ademenit pe un cioban într-un grajd forţându-l să stea cu picioarele în două găleţi pline cu ciment timp de 20 de minute. 

"Am lăsat-o pe mama şi soţia cu caprele şi m-am dus cu un prieten cu maşina la casa părintească în alt sat. Şi el a aflat şi m-a sunat şi a început să mă înjure. Acolo erau pregătiţi cu un sac de ciment m-au băgat în grajd şi m-au pus în găleţile cu beton, m-au betonat. M-au bătut, mi-au dat cu pumnii şi picioarele şi m-a umplut cu ciment în găleţi de 15 kile şi m-au lăsat acolo. După 20 de minute m-au scos de acolo.", a povestit bărbatul afllat încă în stare de şoc. 

Mama ciobanului a povestit şi ea, revoltată, cum a decurs totul: "Dimineaţa se duce la muls, seara la muls, munceşte.... E băietul meu, aici stă deci nu avea ce să-i repoşeze, nu." 

Şi soția sa a fost siderată de cele întâmplate.  A zis că l-a pus în ciment cu forţa, nu aşa, şi cică l-a şi bătut. Patru inşi l-au bătut, a povestit femeia. 

Momentul umilitor şi periculos a ajuns şi pe reţelele de socialiizare, iar imaginile au ajuns şi la politişti care l-au retinut pe proprietarul stânei. 

Politiştii sub coordonarea parchetului au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi de 36 şi 47 de ani, cercetaţi pentru săvârşiirea infracţiunilor de lipsire de libertate. Unul a fost reţinut, a anunţat IPJ Bacău.. 

Al doilea agresor este încă în libertate, la locuința acestuia s-au găsit și substanțe psihoactive.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: cioban zidit bacau batut