x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu, despre accidentul de pe A7: Este un accident de muncă. Să așteptăm raportul

Ciolacu, despre accidentul de pe A7: Este un accident de muncă. Să așteptăm raportul

de Redacția Jurnalul    |    22 Sep 2023   •   17:30
Ciolacu, despre accidentul de pe A7: Este un accident de muncă. Să așteptăm raportul
Sursa foto: Hepta

Premierul Marcel Ciolacu spune că accidentul de pe șantierul autostrăzii A7 este unul de muncă: „A intrat procuratura. Toată lumea face o anchetă amplă și așteptăm raportul foarte clar”.

„Este un accident de muncă. A intrat procuratura. Toată lumea face o anchetă amplă și așteptăm raportul foarte clar. Să așteptăm răspunsul de la autorități și ancheta propriu-zisă. Haideți să vedem ce s-as întâmplat cu adevărat. Eu aș pleca de la proiectare. De ce s-a proiectat peste magistrala de gaze a Transgaz? (...) Aveau loc și înlocuiri ale magistralei... Haideți să așteptăm ancheta, sunt convins că se va afla adevărul”, spune Marcel Ciolacu.

Patru persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite, în explozia produsă pe şantierul Autostrăzii A7. Victimele lucrau la construcția Autostrăzii Moldovei.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) transmite că au fost respectate toate avizele pentru lucrările desfășurate pe șantierul Autostrăzii Moldovei, unde în noaptea de miercuri spre joi a avut loc o explozie.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciolacu a7 accident