x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciprian Ciucu: „Nicușor, mingea e la tine, decizia dacă suntem o echipă sau joci singur îți aparține!”

Ciprian Ciucu: „Nicușor, mingea e la tine, decizia dacă suntem o echipă sau joci singur îți aparține!”

01 Sep 2021   •   09:20
Ciprian Ciucu: „Nicușor, mingea e la tine, decizia dacă suntem o echipă sau joci singur îți aparține!”

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, îi transmite lui Nicușor Dan, după o discuție cu primarul general despre colaborare, că mingea e la el: „Nicușor, mingea e la tine, decizia dacă suntem o echipa sau joci singur, pe post de libero, îți aparține. Noi suntem încă aici, cu tine”.

„După cum ați aflat, de cca. o lună sunt președintele PNL București. Asta nu înseamnă că mă ocup mai puțin de Sectorul 6 (tema de comunicare a adversarilor mei), ci, din contră, din această poziție pot înțelege și influența mai bine calitatea lucrărilor administrațiilor PMB, inclusiv in Sectorul 6. Până acum nu am comunicat despre temele generale ale Bucureștiului, deși îmi sunt foarte cunoscute. Știți, anterior am fost consilier general. Nu am comunicat, tocmai pentru a avea șansa unei discuții seriose cu Primarul General, Dl. Nicușor Dan, pentru ca să plecăm din nou la drum de pe poziții neantagonice (dacă există acest cuvânt...). Și să am aceeași discuție, sinceră, cu partenerii de la USR PLUS”, a scris Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Primarul i-a transmis lui Nicușor Dan condițiile de colaborare cu PNL București: „discuția cu primarul general nu a fost concludentă, (a fost inițială, nu putea fi altfel) iar acum mingea se află în terenul domniei sale. Cerințele noastre sunt simple: (1) reformele asumate în campanie, (2) mai multă transparență, predictibilitate și consultare în luarea deciziilor, (3) delegarea atribuțiilor convenite în protocolul din campanie către viceprimarul PNL. Vrem să ajutam serios, dar trebuie să fim lăsați să ajutăm”.

Ciucu spune că discuția cu Vlad Voiculescu a fost mai clară, ”sunt elemente în care rezonăm, inclusiv din cele prezentate mai sus”.

„Aștept răspunsul lui Nicușor Dan, aștept să colaborăm bine, pentru că peste ani oamenii nu își vor aminti despre orgolii mărunte, ci dacă am făcut ceva sau am ratat o șansă rară. Nu am orgolii, avem prea multă treabă. Nicușor, mingea e la tine, decizia dacă suntem o echipă sau joci singur, pe post de libero, îți aparține. Noi suntem încă aici, cu tine”, spune Ciprian Ciucu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ciprian ciucu