x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţia rutieră pe DN1, de la Braşov spre Bucureşti, deviată pe DN1A din cauza aglomeraţiei

Circulaţia rutieră pe DN1, de la Braşov spre Bucureşti, deviată pe DN1A din cauza aglomeraţiei

05 Ian 2013   •   16:48
Circulaţia rutieră pe DN1, de la Braşov spre Bucureşti, deviată pe DN1A din cauza aglomeraţiei

Circulaţia rutieră pe drumul naţional 1, de la Braşov către Bucureşti, a fost deviată, sâmbătă după-amiază, din cauza aglomeraţiei din zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, şoferii care se îndreaptă dinspre Braşov spre Capitală fiind direcţionaţi pe DN 1 A Braşov - Săcele - Cheia - Ploieşti.

 Traficul rutier pe DN 1 Braşov - Ploieşti a fost deviat, sâmbătă după-amiază, din cauza aglomeraţiei din zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, anunţă Poliţia Prahova.

Astfel, şoferii care se îndreaptă dinspre Braşov către Ploieşti şi Bucureşti sunt redirecţionaţi pe drumul naţional 1 A, care leagă Braşovul de Ploieşti pe ruta Săcele - Cheia - Vălenii de Munte. Acest drum este circulat în special de către autovehicule de mare tonaj, al căror acces este interzis pe DN 1 pe Valea Prahovei în weekend şi pe timp de zi, în cursul săptămânii.

Poliţia Prahova anunţă, de asemenea, că DN 1 este aglomerat şi pe sensul de urcare către munte, în zona staţiunilor Sinaia şi Buşteni.

Mii de turişti petrec primul weekend din acest an în staţiunile de pe Valea Prahovei, unde hotelierii au scăzut preţurile la jumătate sau chiar la o treime faţă de cele practicate de Revelion.

×
Subiecte în articol: dn1 brasov bucuresti aglomeratie trafic rutier