x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cîţu: Guvernul va aloca, anual, cel puţin 15 miliarde de euro pentru investiţii

Cîţu: Guvernul va aloca, anual, cel puţin 15 miliarde de euro pentru investiţii

25 Iun 2021   •   13:07
Cîţu: Guvernul va aloca, anual, cel puţin 15 miliarde de euro pentru investiţii
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîţu a declarat vineri că Guvernul va aloca, anual, cel puţin 15 miliarde de euro pentru investiţii şi a anunțat că acest aspect, alături de cele 76 de miliarde de euro proveniţi din fonduri europene, reprezintă o oportunitate pentru companiile care doresc să dezvolte afaceri în ţara noastră.


Anunțul  a fost făcut  în cadrul unei conferinţe organizate de Camera de Comerţ Româno-Germană (AHK România) şi Comitetul Economiei Germane pentru Europa de Est e.V. (OA), cu sprijinul Asociaţiei Camerelor Germane de Comerţ şi Industrie e.V. (DIHK).


"Lucrurile merg într-o direcţie bună. Ne vom axa pe investiţii, consider că aceasta este soluţia. România are nevoie de investiţii, ceea ce cred că reprezintă o oportunitate pentru companii, inclusiv din Germania. Aceste investiţii trebuie realizate de către companii cu experienţă, care au investit şi în alte state şi care ştiu cum să facă acest lucru în mod rapid, profesionist. Aceasta este oportunitatea: 76 de miliarde de euro care vin în România din fonduri europene şi 15 miliarde de euro, anual, din investiţii guvernamentale", a mai precizat premierul.

×
Subiecte în articol: florin citu Investitii