x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cocktail

Cocktail

12 Aug 2005   •   00:00
MURARU "NAPOLEON" ISI PLATESTE DATORIILE. Actorul Vasile Muraru tocmai a incheiat filmarile pentru "Napoleon", o productie a postului de televiziune National Geographic. Nu se astepta sa fie distribuit in rolul agitatului personaj Napoleon, dar sustine ca a fost o experienta interesanta, basca i-au ramas, ca amintire, cizmele din recuzita. Cat priveste onorariul primit, el n-a dorit sa-l faca public, insa ne-a marturisit ca ii ajung sa-si plateasca datoriile: "Nu toate, bineinteles, restul sa mai astepte". Noroc cu strainii, ca-i mai scot din foame pe artistii nostri...

ALINA SORESCU A INTRAT LA TREI FACULTATI. Cum nota de la Bacalaureat (9,86) i-a permis solistei Alina Sorescu sa se inscrie la orice facultate, ea si-a depus dosarul la vreo trei. A ales, in cele din urma, Sociologia si SNSPA (Studii politice). Ar fi tentat-o si Jurnalistica, dar si-a dat seama ca nu trebuie musai sa faci o facultate de profil ca sa lucrezi in mass-media. Asa ca a taiat-o de pe lista.

BRUMA A DISPARUT DIN CADRU, IN DIRECT. In timp ce transmitea stiri, de pe pista aeroportului din Timisoara, privind sosirea fotbalistilor de la Juventus Torino, Carmen Bruma (Realitatea TV) a fost scoasa din cadru de suflul avionului: "Eram in direct, tocmai spusesem cateva cuvinte, dupa care nu m-am mai vazut pe post, fiind spulberata de avion. Nu m-am pierdut cu firea, am vorbit incontinuu". Dupa acest episod, considerat de multi amuzant, angajatii aeroportului au amenintat-o cu o amenda usturatoare.

LUI MARIAN NISTOR I S-AU FURAT 20 DE BENTITE. Artistul a organizat, cu ocazia implinirii a 40 de ani de activitate, un concert la care au participat vedete precum Corina Chiriac si Mihai Constantinescu. In plus, solistul si compozitorul a inregistrat, impreuna cu sotia lui, solista de muzica populara, un album de muzica pop lautareasca: "In toti acesti ani de munca am scos in jur de 40 de albume. Nu stiu daca un alt roman a mai ajuns la o astfel de performanta". In alta ordine de idei, Marian este necajit ca i-au disparut din autocar, in ultimul turneu prin tara, 20 de bentite.

×
Subiecte în articol: observator