x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cocktail

Cocktail

09 Aug 2005   •   00:00
AGATAT DE O SUEDEZA. Paul Panait din trupa Blue Ice a fost agatat, in fata Hotelului Majestic, din Jupiter, de o suedeza. Care nu este blonda si cu ochi albastri, asa cum probabil v-ati fi asteptat, ci bruneta. Carolina este fiica unui afacerist suedez, patronul catorva hoteluri de pe Litoral. "Relatia" nu a durat decat cateva zile, pe motiv, vezi Doamne, ca fetei nu-i sta gandul la o relatie serioasa. Drept urmare, Paul si-a facut bagajele si a plecat intr-o minivacanta, in orasul sau natal, Baia Mare. Pentru a o da uitarii. (Simona Ecovoiu)

SEXXY PENTRU SINISTRATI. Claudia de la Sexxy are doua sifoniere de articole vestimentare, unul la Bucuresti si altul la Constanta. Cum deja a strans prea multe lucruri, iar unele dintre ele nici ca le mai imbraca, solista a luat o decizie care-i va impresiona pe sinistrati: "M-a marcat situatia celor care au ramas fara case si lucruri, in urma inundatiilor. Asa ca am ales niste haine care pot fi purtate de un om de rand. S-au umplut vreo doi saci pe care sper sa ii duc personal, cu masina". (Simona Ecovoiu)

GABI FIREA SI-A LUAT CASA IN BANEASA. Pentru ca si ea, si sotul ei au slujbe care le rapesc tot timpul, au fost nevoiti sa-si gestioneze cu atentie putinele zile libere. "Avem un weekend, ce facem cu el?", a fost deviza pentru vara aceasta a Gabrielei Firea. Asa ca au reunit consiliul de familie, sa decida care optiune e cea mai tentanta: sa se mute la curte sau sa-l trimita pe Tudor, baietelul lor, in vacanta? Decizia lui Tudor a fost fara echivoc, pentru ca de mult isi dorea sa stea la curte. Modificarile la noua casa sunt in toi, au daramat pereti, au cumparat mobila, aer conditionat si zilele astea urmeaza sa se mute cu totul in casa cumparata cu credit ipotecar. Au dat totusi o fuga si pe la Costinesti, ca sa-si incarce bateriile. "Piscina, odihna, plaja si plimbari pe malul marii. Noroc ca m-a inlocuit Sandra la sfarsitul saptamanii, ca sa pot merge si eu cu Tudor undeva", ne spune Gabi. Iar pe 27 si 28 ale lunii, daca-si rezolva toate treburile, s-ar putea s-o mai vedem pe Gabi Firea pe Litoral. (Miruna Mihalcea)

×
Subiecte în articol: observator