x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cocktail

Cocktail

03 Aug 2005   •   00:00
ORESTE, REINCARCAT. Chiar daca a stat cateva luni bune departe de lumea televiziunii, Oreste nu intentioneaza sa-si schimbe orientarea profesionala. Se zvoneste ca va reveni pe micile ecrane chiar in aceasta toamna, alaturi de mai vechiul sau partener pe sticla, Mircea Badea, intr-o emisiune la Antena 1. (D.C.)

FILM INDIAN. Teo Trandafir e mai sensibila decat banuiam. In timp ce vizita niste fani din Cluj, a plans cu lacrimi de crocodil. Ba chiar a luat un servetel de pe masa gazdelor pentru a-si sterge nasul (credeti-ne pe cuvant), caci faza a fost data pe post, luni, la o ora de mare audienta. Ea a imbracat un tricou rosu inscriptionat "Teo - fata faina", asa cum au catalogat-o clujenii. Sa nu se mire daca va fi contactata de Bollywood, varianta indiana a Hollywoodului, pentru a juca intr-un film lacrimogen. (Simona Ecovoiu)

LICITATIE DE CHEI. DJ-ii de la Radio Vacanta ori n-au auzit de amenzi aplicate de CNA, ori sunt datori-vanduti sponsorilor. Deunazi, pe plaja din apropierea Obeliscului, un DJ striga in difuzoare cat il tineau puterile ca au fost gasite prin nisip chei de la diverse marci de masini. Marca X, Y, Z... Nu le vom reproduce si noi, ca sa nu facem reclama pe fata. Ca mascata a facut el destul. (C.D.)

FRICA DE AVION. In sfarsit, dupa 10 luni de la data casatoriei cu Iulia, designerul Mihai Albu pleaca in luna de miere. A invartit globul pamantesc si degetul i s-a oprit pe Tenerife, o superba insula unde doar afaceristii isi permit luxul de a se bronza: "Mi-e insa foarte frica de avion, desi nu ma aflu la prima calatorie. Sper sa ne simtim bine, mai ales ca Iuliana n-a mai fost plecata in strainatate". Excursia i-a usurat contul cu 3.000 de euro. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: observator