x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator COD GALBEN de VIJELII în mai multe judeţe, până la ora 17:35. Ce zone sunt afectate

COD GALBEN de VIJELII în mai multe judeţe, până la ora 17:35. Ce zone sunt afectate

01 Iul 2013   •   09:23
COD GALBEN de VIJELII în mai multe judeţe, până la ora 17:35. Ce zone sunt afectate
UPDATE 12:10 - ANM a emis mai multe avertizări de vânt puternic pentru județele Călărași, Ialomița, Brăila, Buzău, Botoşani, Iaşi, Vaslui, Galaţi, și local în judeţele Suceava, Neamţ, Vrancea, Bacău.

Potrivit meteorologilor, se vor înregistra intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 60 - 70 km/h, până la ora 16:15, în estul judeţelor Călăraşi şi Ialomiţa şi pe arii extinse în judeţele Brăila şi Buzău.

Totodată, până la ora 17:35, se vor semnala intensificăti de vânt cu viteze la rafală ce pot atinge şi depăşi 70 km/h pe spaţii extinse în judeţele Botoşani, Iaşi, Vaslui, Galaţi şi local în judeţele Suceava, Neamţ, Vrancea, Bacău.

Dobrogea este cea mai afectată de vântul puternic. Acolo vântul poate atinge şi depăşi la rafală 65 – 85 km/h și cu totul izolat 90 km/h, în special zona costieră şi vestul Mării Negre.

---------------------------------

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, o atenţionare Cod Galben de vânt puternic în zona Dobrogei, valabilă până la ora 14:30.

Astfel, între orele 8:30 şi 14:30, în Dobrogea, în special în zona costieră şi vestul Marii Negre, se vor semnala intensificări ale vântului ce pot atinge şi depăşi la rafală.

×