x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Condica de reclamatii

Condica de reclamatii

12 Aug 2005   •   00:00
MIHAI GAINUSA CREDE CA TOT LITORALUL E O MARE RECLAMATIE. "Daca te gandesti, doar faptul ca s-au abatut atatea tornade si furtuni la malul marii ar putea constitui un motiv suficient sa nu-ti mai arda de vacanta la mare." Motivul pentru care Gainusa nu suporta Litoralul romanesc e altul. "Cred ca cele mai potrivite cuvinte care sa caracterizeze ce se petrece la malul Marii Negre sunt delasarea, indolenta si dezinteresul complet fata de turisti, de conditiile oferite acestora si de servicii. Totul e putred, incepand cu autostrada, care se termina la mama naibii, si terminand cu hotelierii, care nici nu-si matura aleile." Gainusa a ales, in consecinta, litoralul grecesc, unde a petrecut 10 zile, cu Huidu cu tot. "Stii ce cred ca s-a-ntamplat? S-a extins rugina de la epava si-a cuprins tot Litoralul nostru!", spune Misu cu naduf. (Miruna Mihalcea)

LAURENTIU CAZAN NU SUPORTA NESIMTIREA. Solistul se declara total nemultumit de atmosfera de pe Litoral: "Nu stiu ce se intampla, dar, pe Litoral, oamenii devin nesimtiti. Nu te mai ocolesc, dau buzna peste tine, pe strada. E infernal. Nu e admisibil sa calci pe plaja pe coji de banana sau pe tigari. Sau sa vezi ambalaje aruncate la tot pasul. Iar daca intrebi pe cineva unde este o farmacie, ridica indiferent din umeri. Drept urmare, nici ca voi mai calca pe plaja romaneasca. Nici macar pentru concerte". (Simona Ecovoiu)

IOANA MOLDOVAN VREA SA STIE PENTRU CE PLATESTE. Iata si motivul pentru care nu-si mai petrece vacantele la marea noastra: "Preturile sunt aberante, au depasit deja orice limita a bunului-simt, in conditiile in care serviciile sunt de proasta calitate". Gunoaiele sunt alta piedica in calea unui concediu relaxant. "Nici pe romani nu mai reusim sa-i atragem la Marea Neagra, d-apai pe straini. In Grecia, chit ca ai rezervari online, chit ca prin agentii, toate promisiunile din pliante sunt respectate cu sfintenie, asa incat stii c-ai dat un ban, dar ai primit exact ce ti-ai dorit", ne povesteste Ioana, proaspat intoarsa din Grecia, dupa doua saptamani de concediu. (Miruna Mihalcea)

×
Subiecte în articol: observator