x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Condica de reclamatii

Condica de reclamatii

10 Aug 2005   •   00:00
JOJO ARE PROBLEME CU PATUL DE HOTEL. Tare suntem curiosi sa aflam ce model de pat are Jojo acasa, din moment ce se plange de cel din camera de hotel. Cineva a auzit-o, comentand pe o terasa din Vama Veche, cum ca patul din camera de hotel, care nu e de o stea, ci de cinci, nu e tocmai confortabil. Si a mai zis ea multe. Ba ca isi va deschide, pe malul Marii Negre, o pensiune, ba ca-si va aduce patul din Bucuresti. Poate ca nu realizeaza ce inseamna sa dormi direct pe nisip, la cort, si sa-ti intre scoicile in coaste, ca sa nu zicem in alta parte. (Simona Ecovoiu)

MAI MICA SI MAI BLONDA. Andreea Antonescu a avut, de cateva ori, probleme cu ospatari obraznici care ba n-au vrut s-o serveasca, ba au lasat-o sa astepte pranzul pana cand i s-au lungit urechile de foame. Asta i s-a intamplat in zilele in care prietenii au luat-o la plimbare prin alte statiuni, fiindca in Mamaia solista are o terasa preferata. "Ma mai scot din sarite oamenii care vor sa-mi bage mana in buzunar. M-au vazut mai mica si mai blonda si au impresia ca pot scoate o spaga de la mine. Eu oricum le dau celor pe care-i vad ca au o situatie mai modesta, dar ca sa-mi ceri bani fara nici o jena, nu mi se pare normal. Intr-o zi mi-am lasat masina intr-o parcare si a venit un baiat care mi-a si spus care-i taxa. S-a intamplat ca tocmai atunci sa treaca prin zona unul dintre angajatii hotelului, care mi-a zis ca nu se plateste. Astfel de gesturi ma enerveaza la culme!", ne-a declarat Andreea. (Catalina Iancu)

FARA FIGURI SI FARA SCHEME. Aurelian Temisan a fost foarte dezamagit dupa ce s-a plimbat cu nepotul sau prin Aqua Magic. Dupa ce c-au platit o palarie de bani sa-si dea drumul pe toboganul cu apa, s-au trezit ca gazdele le pun fel de fel de conditii: "De cate ori ma duc in strainatate, prin parcuri de distractie, iau la rand toate «aparatele». Si nimeni nu-ti spune ce sa faci, poti sa sari si-n cap. La noi, baietii astia care supravegheaza parca zici ca-s antrenori. «Stati cu genunchii la gura, cu bratele pe langa corp, nu va rasturnati pe burta» si-asa mai departe, nu te lasa sa te dai cum vrei tu. Asta a fost singura mea dezamagire", ne-a povestit interpretul. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: observator