x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Condica de reclamatii

Condica de reclamatii

04 Aug 2005   •   00:00
GUNOAIELE SI MUZICA. "Americani" cu apucaturi de bosimani. Mustaciosul fara ochelari de la "Canalul de stiri" al Antenei 1, Constantin Trofin, a fost la Mamaia. Toate bune si frumoase, in afara de trei chestii, care l-au scos din sarite: "Simteam cum imi palpita tamplele cand vedeam oamenii, mai ales pe cei tineri, cum arunca gunoaiele pe jos. Imbracati ca americanii, se poarta ca bosimanii! Apoi, muzica, de orice fel, nu neaparat manele, data infiorator de tare. Trei genuri de muzici, la trei terase alaturate, iar eu si nevasta-mea ne intelegeam prin semne... In fine, nesimtirea din trafic n-are margini. Unii-s in stare sa-ti ia fata doar ca sa nu fii tu inaintea lor la plaja!". (Claudia Daboveanu)

COPILARIE IN TABARA. Anamaria de la Demmo a venit in Navodari doar ca sa-si viziteze mama. Fiindca nu-i place deloc ce se intampla in orasul in care a copilarit. Ba, mai mult, isi aminteste cu tristete fapul ca, atunci cand era mica, venea de la plaja neagra pe picioare. "Nu stiu daca era smoala, pacura sau alte chimicale, dar cu o rafinarie in apropiere nu e deloc in regula. Pot sa spun ca am crescut in tabara de la Navodari, adica aproape de tabara. Era frumos, era totul ieftin, mergeam pe plaja, serviciile erau mai bune, dar acum nu mai e asa. Cand eram copil, nu prea ma interesa nici unul dintre aceste aspecte, dar acum tin la sanatatea mea. Apa e plina de alge, nisipul e plin de gunoaie si alte deseuri. Ma duc la mare, dar nu pe Litoralul romanesc, ci in Franta si Italia", ne-a declarat Anamaria, total dezamagita. (Catalina Iancu)

JEAN PALER FACE ALERGIE LA MIROSUL DE HAMSII. Actorul Jean Paler are si el doleantele sale privind Litoralul: "Nu suport mirosul de hamsii prajite, de ulei incins ce pute a mortaciune si pluteste in aer oriunde te-ai afla. Dar acest «parfum» merge mana in mana cu manelele, care sunt date la maximum. Nu mai reusesti sa te auzi om cu persoana nici macar la o halba cu bere. In plus, ma deranjeaza ca nu pot dormi din cauza discotecilor care dau muzica mult prea tare. Ar trebui sa li se dea patronilor amenzi usturatoare. Si ce daca esti turist, ce, suntem mutanti, noi nu mai dormim?". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: observator