x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Confesiunile unei „dominatoare online”: „Umilesc bărbați pentru a-mi câștiga existența”

Confesiunile unei „dominatoare online”: „Umilesc bărbați pentru a-mi câștiga existența”

10 Dec 2015   •   16:29
Confesiunile unei „dominatoare online”: „Umilesc bărbați pentru a-mi câștiga existența”

Pentru ultimii 12 ani, Ceara Lynch a dezvoltat propria afacere în industria sexului, exploatând fanteziile cel puțin bizare ale bărbaților de pe întreg mapamondul.

Potrivit www.news.com.au, tânăra de 29 de ani din Portland, Oregon nu s-a întâlnit cu niciun client și nici nu s-a dezbrăcat vreodată.

Domnișoara Lynch este o „cyber dominatrix”: acționează în fața camerei web, nu într-un bordel și în loc de lanțuri și biciuri folosește „violența verbală și seducția vizuală” pentru a-i domina pe bărbații cu care interacționează.

„Filmez diferite clipuri, discut în fața camerei web și vând articole vestimentare purtate”, declară tânăra. În plus, ea i-a mai relatat jurnalistului că sunt bărbați care o plătesc pentru a-i șantaja.

„Probabil sună de-a dreptul nebunesc pentru majoritatea oamenilor, dar în esență nu e cu nimic mai diferit față de celelalte forme de BDSM.”

A ales această „carieră” când avea 17 ani. Se afla în Japonia, studentă în cadrul unui program de schimb de experiență și din cauza faptului că nu avea posibilitatea să interacționeze cu vorbitori de limbă engleză, petrecea foarte mult timp online.

În acest fel a cunoscut bărbați care erau dispuși să ofere bani pentru a fi umiliți și jigniți, constatând că pentru mulți indivizi șantajul și înjosirea reprezintă fantezii pe care vor neapărat să și le satisfacă.

Tânăra a povestăt că a „întâlnit” (virtual) bărbați care îi trimiteau poze compromițătoare și informațiile soțiilor pentru a fi șantajați.

Ceara Lynch consideră că se află într-o situație privilegiată: pentru a-și câștiga existența nu are nevoie decât de o cameră web și conexiune la Internet. Mai mult decât atât, se simte în siguranță, pentru că meseria ei nu implică întâlniri cu clienții sau riscuri fizice.  

×
Subiecte în articol: online videochat bdsm