x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Consilierii USR solicită spaţii suplimentare pentru audienţe, în urma accidentului de la Primăria Capitalei

Consilierii USR solicită spaţii suplimentare pentru audienţe, în urma accidentului de la Primăria Capitalei

22 Aug 2022   •   18:36
Consilierii USR solicită spaţii suplimentare pentru audienţe, în urma accidentului de la Primăria Capitalei

Consilierii municipali de la USR solicită Primăriei Capitalei să aloce camere suplimentare pentru audienţe, dar şi să fie verificate toate elementele ce ţin de siguranţă în clădirile PMB şi ale subordonatelor.

Precizările vin după ce un copil în vârstă de 7 ani care s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din holul PMB a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. Copilul venise la Primărie împreună cu tatăl său.


"Împreună cu colegii consilieri, am solicitat administraţiei Primăriei să aloce camere suplimentare pentru audienţe. (...) Vom solicita de asemenea să se verifice toate elementele ce ţin de siguranţă în clădirile Primăriei şi subordonatelor. Una dintre obligaţiile asumate în acest mandat de USR PLUS Bucureşti este o mai bună comunicare cu cetăţenii şi un acces simplificat pentru audienţe. În Consiliul General, începând cu mandatul 2020, toţi cetăţenii au acces la şedinţe şi pot interveni pe bază de solicitare prealabilă. Însă totul trebuie să se întâmple în siguranţă", scrie consilierul municipal USR Cosmin Smighelschi pe Facebook.

El menţionează că o anchetă administrativă se desfăşoară în Primărie după ce copilul a fost rănit. 

×