x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanta - Nastase, acuzat de nepotul lui Coposu

Constanta - Nastase, acuzat de nepotul lui Coposu

de Mariana Craciun    |    Magda Colgiu    |    01 Feb 2006   •   00:00

Un nepot al lui Corneliu Coposu a facut plangere la DNA impotriva fostului premier Adrian Nastase, pe motiv ca imobilul care apartinuse familiei fostului lider PNTCD si care era revendicat in instanta ar fi fost cedat, printr-o hotarare a Cabinetului Nastase, PNA Constanta.

Nepotul lui Corneliu Coposu, Cristian Fulger, il acuza pe fostul premier de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, in conditiile in care respectivul act normativ ar fi fost aprobat in octombrie 2003, desi el obtinuse castig de cauza in instanta, informeaza Mediafax. Fulger sustine ca isi rezerva dreptul de a se adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg si informeaza DNA ca, pe langa restituirea imobilului, va solicita despagubiri materiale si morale.

Guvernul Nastase a aprobat, in luna octombrie a anului 2003, preluarea de catre PNA Constanta a unui imobil care era administrat de Directia Agricola si care era revendicat in instanta de nepotul lui Corneliu Coposu. Cristian Mihai Fulger, cetatean roman cu domiciliul in Germania, a obtinut castig de cauza la Tribunalul Constanta in luna septembrie 2003. Imobilul, care a apartinut familiei Marcovici, din care facea parte si Arlette Marcovici, sotia lui Corneliu Coposu, este compus din subsol, parter plus doua niveluri, mansarda si doua corpuri anexa amplasate pe un teren de 1.040 metri patrati. (Magda Colgiu, Mariana Craciun)

×
Subiecte în articol: observator