x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Coronavirus: Interzise adunările mai mari de 50 de persoane. Politicienii au voie să iasă din izolare

Coronavirus: Interzise adunările mai mari de 50 de persoane. Politicienii au voie să iasă din izolare

14 Mar 2020   •   16:48
Coronavirus: Interzise adunările mai mari de 50 de persoane. Politicienii au voie să iasă din izolare
Sursa foto: Lucian Alecu

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a dispus restricționarea activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive și de divertisment, cu peste 50 de persoane, realizate în spații închise, inclusiv cele din săli de tratament balnear, săli de fitness, saloane de SPA-uri, de cosmetică, săli de jocuri de noroc și cazinouri.

Membrii Guvernului și oficiali de rang înalt din instituțiile sistemului național de securitate și apărare, pot ieși din izolare, cu păstrarea distanței de minimum 5 m față de alte persoane care nu se află în izolare și cu obligativitatea portului măștii de protecție, exclusiv pentru exercitarea obligațiilor expres prevăzute de Constituție și strict pe durata exercitării acestor obligații.

Pe teritoriul României, au fost confirmate, până în prezent, 102 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 102 cetățeni care au contactat virusul, șase sunt declarați vindecați și au fost externați.

 

 

×