x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Groază în Botoșani. Criminalul fetiței de 8 ani ucisă în liziera de salcâmi este unchiul copilei: ”Îmi pare rău, eram băut”

Groază în Botoșani. Criminalul fetiței de 8 ani ucisă în liziera de salcâmi este unchiul copilei: ”Îmi pare rău, eram băut”

de Redacția Jurnalul    |    25 Mai 2024   •   19:34
Groază în Botoșani. Criminalul fetiței de 8 ani ucisă în liziera de salcâmi este unchiul copilei: ”Îmi pare rău, eram băut”

Criminalul fetiței de 8 ani, din satul Jijia, comuna Albești, județul Botoșani, a fost prins și este unchiul copilei. Acesta le-ar fi declarat anchetatorilor că era băut în momentul comiterii faptei.

Chică Roșa Maria Silvia, în vârstă de 8 ani, a dispărut de acasă vineri seara, după ce a plecat la o rudă din satul Jijia, comuna Albeşti.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, fetița a fost găsită moartă la marginea localității de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi.

Sâmbătă, în timpul zilei, a fost prins suspectul de crimă, în persoana unchiului copilei.

„Suspectul bănuit de comiterea faptei a fost identificat și prins de către polițiști. Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuința sa, în vegetația din apropierea acesteia. A fost localizat de către polițiști și s-a pornit în urmărirea sa. În scurt timp a fost prins și imobilizat. Au fost executate și două focuri de armă în plan vertical fără a fi înregistrate victime sau alte pagube” a spus Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Poliției Botoşani.

Suspectul, în vârstă de 32 de ani, ar fi recunoscut fapta și a spus că era băut în momentul comiterii faptei. Individul a fost reținut și va fi dus în fața judecătorilor pentru arestare preventivă, transmite Mediafax.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Criminalul din Botoșani a făcut prima declarație, după ce a fost prins de polițiști. Individului îi pare rău de ceea ce a făcut și susține că era băut în momentul în care a comis fapta.

Individul dă vina pe alcool pentru ceea ce s-a întâmplat și spune că știa că era căutat, iar din acest motiv s-a ascuns toată noaptea într-o pădure, iar astăzi, înainte să fie prins, se îndrepta spre casă pentru a se preda, însă, de fapt, acesta se ascundea în vegetație.

 

×
Subiecte în articol: criminal botosani