x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Criminalul care a ucis 5 oameni la Brăila, eliberat condiționat din închisoare, după doar 3 ani

Criminalul care a ucis 5 oameni la Brăila, eliberat condiționat din închisoare, după doar 3 ani

08 Mar 2019   •   15:12
Criminalul care a ucis 5 oameni la Brăila, eliberat condiționat din închisoare, după doar 3 ani

Tânărul care, în aprilie 2016, a omorât cinci oameni care aşteptau autobuzul într-o staţie din Brăila, a fost eliberat condiţionat din închisoare, după mai puţin de trei ani petrecuţi după gratii.

Marius Negoiţă, în vârstă de 29 de ani, se afla la volan atunci când a intrat brusc pe contasens şi a spulberat patru femei şi un barbat, fără saă le mai lase nici cea mai mică şansă de supravieţuire. 

Aproximativ 115 km/h arăta vitezometrul atunci când maşina a ajuns pe trotuar. Procurorii au spus atunci că Negoiţă putea evita tragedia, însă nu a făcut-o.

Atunci, în dimineaţa zilei de 4 aprilie 2016, mai multi copii au rămas orfani. Familiile soţilor Nicoleta (37 de ani) şi Florin Oprea (40 de ani), Nicoletei Pîrlog (41 de ani), Mirelei Iosub (41 de ani) şi Anişoarei Toader (52 de ani) au primit cumplita veste că cei dragi nu mai sunt. 

Aflat la volanul unui autoturism marca Renault, tânărul în vârstă de 30 de ani şi care cântărea 128 de kilograme a accelerat puternic, a pătruns pe contrasens şi a spulberat o staţie de autobuz din Brăila în care se aflau mai mulţi oameni ce aşteptau să plece la muncă.

OBSERVATOR 

×
Subiecte în articol: criminal braila