x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristian Ţopescu a anunţat în Parlament că Roberta Anastase se mărită (VIDEO)

Cristian Ţopescu a anunţat în Parlament că Roberta Anastase se mărită (VIDEO)

de Mediafax    |    14 Dec 2011   •   10:41
Cristian Ţopescu a anunţat în Parlament că Roberta Anastase se mărită (VIDEO)

Senatorul PNL Cristian Topescu a spus, azi, in plen, ca a aflat ca Roberta Anastase va avea in curand "o nunta ca in povesti" si i-a sugerat sa nu invite 80 de persoane pentru ca vor veni 170, Anastase replicand ca nimeni nu stie mai bine ca ea ce planuri de viitor si cati invitati are.

In timpul dezbaterilor la anexa bugetului Ministerului Transporturilor, Topescu a venit la tribuna Parlamentului pentru a-si exprima nemultumirea fata de bugetele acordate Culturii si Educatiei, spunand ironic ca Romania nu mai are nevoie de cultura deoarece banii de la Cultura se dau la Turism si ca, in curand, se va face "turism cultural la Plescoi sau la Ploiesti".

"De ce la Ploiesti? Fiindca am aflat din surse bine informate ca in curand acolo va fi o nunta ca in povesti, dupa care, domnisoara presedinte a Camerei va deveni doamna. Personal, ii doresc viitoarei doamna presedinte, care ma priveste de acolo de sus cu un zambet demn de Miss Romania, ii doresc casa de piatra si blandete in Parlament", a adaugat Topescu.

Senatorul PNL i-a facut o sugestie Robertei Anastase legata de numarul de invitati la nunta.

"Se spune ca o femeie frumoasa nu trebuie atinsa nici macar cu o floare. Imi permit, totusi, o sugestie pentru viitoarea mireasa: sa nu invite la nunta 80 de prieteni si apropiati pentru ca exista riscul ca, in loc de 80, sa vina 170 de persoane", a aratat Cristian Topescu.

Topescu a fost intrerupt de Roberta Anastase, care conducea plenul si care, dupa ce a facut un apel la decenta, s-a aratat nemultumita ca senatorul liberal vorbea despre viata ei personala de la microfonul Parlamentului.

"In afara de a discuta despre viata mea personala de la microfon, facand un apel la decenta, caci asa ati deschis discursul, nu cred ca stiti mai bine decat mine care imi sunt planurile de viitor si nici cati invitati o sa am eu la nunta si la orice alt eveniment pe care il am eu in viata personala. Sunt convinsa ca aveti un amendament si argumente suficiente sa il sustineti", i-a spus Anastase lui Topescu.

Dupa aceasta interventie, senatorul liberal a continuat discursul, felicitandu-i pe cei care poarta numele de Nicolae, Stefan sau Ion, dar si pe "purtatorii unor nume profund romanesti: William si Richard".

"In incheiere speram sa votam un buget care sa nu ignore Educatia si Cultura, fara de care nu putem exista ca natie", a spus Topescu.

"Sper sa nu mai auzim asemenea discursuri in Parlament. Contez pe un moment mai prost in viata domnului Topescu", a replicat Anastase.

×