x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristiano Ronaldo este supărat pe jurnaliști (VIDEO)

Cristiano Ronaldo este supărat pe jurnaliști (VIDEO)

06 Iun 2015   •   12:34
Cristiano Ronaldo este supărat pe jurnaliști (VIDEO)

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a postat vineri un videoclip pe reţelele de socializare în care critică presa care se amestecă în viaţa lui personală şi căreia i-a cerut să-l lase în pace, relatează EFE.

"Nu vorbesc niciodată despre viaţa mea privată, dar profit de ocazie pentru a spune că în ultimele săptămâni presa nu a încetat să mă vorbească de rău. Că am câte o iubită în fiecare zi, că fac asta, sau alta...Lăsaţi-mă în pace", a cerut jucătorul.

Ronaldo, în vârstă de 30 de ani, a cerut mass-media să-i permită să-şi facă bine meseria, cum a făcut şi până acum, subliniind că deşi au încercat să-l discrediteze nu vor reuşi acest lucru.

În ultima săptămână, presa a publicat ştiri despre fotbalistul dansând pe iaht cu un grup de prieteni, sau urinând pe o stradă din Saint Tropez, la ieşirea dintr-un club.

De la despărţirea sa de top-modelul rus Irina Shayk, la începutul anului, presa a făcut numeroase speculaţii despre motivele acestei despărţiri şi despre posibile noi iubite.



×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo video